Etusivu

Palvelu, tapahtuma, tuote tai uutinen.
Pistä se Jakoon!

Jakoon.fi on sisältölinko, mikä levittää sinne syötetyn materiaalin vapaasti saataville ja julkaistavaksi lukemattomiin eri paikkoihin netissä ja sen ulkopuolella. Eli yhdellä syötöllä asiasi voidaan julkaista useissa paikoissa.

Jakoon.fi -palvelussa kuka tahansa palveluun rekisteröitynyt voi helposti ja edullisesti julkaista tietoa osaamisestaan, tuotteistaan, palveluistaan, tapahtumistaan ja uutisistaan. Sisältöjen julkaisijoille palvelun käyttö on hyvin edullista. Sisältöihin tutustuminen sekä sisältöjen ottaminen käyttöön ja julkaiseminen omassa palvelussa on maksutonta.


Uusia asiakkaita ?

Etsitkö uusia asiakkaita omille tuotteillesi ja palveluillesi? Liittymällä mukaan Jakoon.fi -käyttäjien joukkoon, voit yhdellä edullisella 9,96 €/kk hinnalla kertoa tuotteistasi ja palveluistasi niin paljon kuin haluat. Luo käyttäjätili ja pääset heti syöttämään tietoja. Suomenkielinen järjestelmä neuvoo sinua koko ajan. Ei sitoutumista. Voit halutessasi milloin tahansa myös lopettaa palvelun käytön.

Uusia sisältöjä !

Tarvitsetko uutta, ajankohtaista ja kiinnostavaa sisältöä omille verkkosivuillesi, infonäytöillesi, hotellitelevisioon, mobiilipalveluusi, uutiskirjeeseen tai vaikkapa intranettiisi? Jakoon.fi tarjoaa sisällöt sinulle maksutta. Voit ottaa sisällöt omaan järjestelmääsi avoimesta rajapinnastamme, syötteestämme tai julkaista valmiin upotteemme. Kysy lisää: info@jakoon.fi

Uusia palveluita ?

Haluatko tietää mitä uutta on tarjolla? Voit toki selailla Jakoon.fi -palveluun syötettyjä sisältöjä myös ihan perinteisesti verkkosivuillamme. Jakoon.fi luo automaattisesti kaikille palveluun syötetyille sisällöille myös helpon web-osoitteen ja laskeutumissivun. Omien sisältöjen jakaminen eteenpäin vaikkapa somessa onnistuu helposti!


Minne sisällöt julkaistaan?

Haluamme tehdä juuri sinun sisältösi julkaisemisesta houkuttelevaa. Siksi jaamme sisällöt julkaisijoille maksutta. Jakoon.fi:stä sisältöjä voivat ottaa käyttöön uutispalvelut, matkailusivustot, ruutukehät, hyvinvointipalveluiden tarjoajat, hotellit... Siis ihan kaikki, jotka kaipaavat itselleen osuvaa sisältöä.

Jakoon.fi ei ole perinteinen web-sivu, joka julkaisee sisältöjä itse. Jakoon.fi:n tehtävä on luokitella ja jakaa rekisteröityneiden käyttäjien julkaisemat sisällöt teknisesti eteenpäin, toisille palveluille julkaistavaksi. Tästä huolimatta kaikelle Jakoon.fi-palveluun syötetylle sisällölle luodaan automaattisesti myös laskeutumissivu. Eli sisällöntuottaja, voi itse jakaa eteenpäin myös sisältönsä perinteisen web-linkin - joku voisi jopa sanoa, että nettisivun osoitteen.

Jakoon.fi palvelun hyvinvointisisältöjä julkaisevat tällä hetkellä mm. sosiaali- ja terveyspiiri Eksote ja taidetyöhön erikoistunut Toimintavoima. Matkailusisältöjä Jakoon.fi palvelusta julkaisee mm. rajaliikenteeseen keskittynyt eBorder.eu -palvelu. Kulttuurisisältöjä Jakoon.fi palvelusta julkaisee mm. taiteen ja kulttuurin verkkomedia Amusa.fi. Uusia julkaisijoita tulee mukaan kokoajan.


Tutustu tarkemmin

>> Tilaa itsellesi sähköpostiin tiivistelmä uusista sisällöistä.
>> Tilaa itsellesi sähköpostiin Ideoita Hyvinvointiin -tiivistelmä

>> Selaa kaikkia Jakoon.fi-sisältöjä.
>> Selaa hyvinvoinnin tukemiseen liittyviä sisältöjä.

>> Lue Jakoon.fi-käyttöohje sisällön julkaisijalle
>> Lue Jakoon.fi-tietosuojaselosteet


Mitä sisältöjä julkaistaan?

Julkaistava sisältö voi olla tietoa tekemisestä, tuotteen, palvelun tai myymälän esittely, uutinen, tapahtuma tai vaikkapa kampanja. Edistyneen sisällön luokittelun ansiosta julkaisijalle kohdistetaan vain häntä kiinnostavat sisällöt. Jakoon.fi on suomalainen palvelu, joka haluaa edistää kotimaisten tuotteiden ja palveluiden kysyntää kaikkialla Suomessa. Palvelun tuottaa Amusa Suomi Oy, joka on jo yli 10 vuoden ajan julkaissut myös kulttuuriin ja taiteeseen erikoistunutta Amusa.fi -uutispalvelua.


Ota yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää!

0400 933 609
myynti@jakoon.fi


-


Pientä pränttiä - teknisesti sanottuna

Jakoon.fi sisällöt luokitellaan useilla eri tavoilla mm. sisällön tyypin, kohderyhmän ja palvelualueen mukaan. Näin julkaisija voi ottaa itselleen käyttöön juuri hänen omaan julkaisuympäristöönsä parhaiten sopivat ja rajatut sisällöt. Joustavimmin sisällöt siirtyvät julkaisijan omaan julkaisujärjestelmään avoimen API-rajapinnan kautta. Jakoon API on yksinkertainen REST palvelu, joka palauttaa vastaukset kyselyihin oletuksena XML formaatissa. Myös JSON kyselyt ovat mahdollisia. Rajapinnan ohella sisällöt on otettavissa käyttöön myös upotteen (iFrame) sekä syötteen (RSS) avulla. Jakoon.fi julkaisee kaikki sisällöt automaattisesti myös suoraan Facebook ja Twitter sivuilleen. Kuka tahansa voi maksutta tilata itselleen sähköpostiuutiskirjeen, jonka sisältö kootaan automaattisesti käyttäjän haluamilla rajauksilla Jakoon.fi:n sisällöistä. Palvelua voi myös käyttää oman sähköisen palvelun sisällöntuotantokanavana. Jakoon.fi tarjoaa valmiin käyttäjän- ja sisällönhallinnan ulkopuolisten palveluiden käyttöön. Luotettavuuden varmistamiseksi kaikki Jakoon.fi:ssä sisältöjä julkaisevat henkilöt ja toimijat ovat aina todennettavissa ja jäljitettävissä.