Teatterilähtöiset menetelmät

Teatterilähtöiset menetelmät

Sivut

Forum-teatteri

Sisältöteksti

22.09.2019 23:09

Ei pakkoa, ei oikeaa, ei väärää

Kuvitus

CC BY-SA

Forumteatteri on vuorovaikutteinen ja osallistava teatterimuoto, jonka avulla nostetaan esille ryhmäläisten oma ääni sekä tartutaan ryhmää huolestuttaviin aiheisiin. Forumteatteri on teemoista huolimatta hauskaa. Se ei vain tutki ongelmia vaan tekee jokaisesta todellisen elämän toimijan. Forumin käytössä ryhmän kanssa pyritään prosessiin, jossa osallistujat itse hakevat vaihtoehtoisia näkökulmia, merkityksiä ja toimintatapoja käsiteltävään aiheeseen. Työtapa on ratkaisukeskeinen; ei pyöritellä ongelmaa vaan erilaisia ratkaisumalleja. Valmiiksi saatavat ratkaisut eivät ole itse tarkoitus, vaan enemmänkin tavoitellaan osallistujien omaa oivallusta ympäröivän maailman kysymyksiin.

Palveluntarjoaja

Toimintavoima Oy

Yhteyshenkilö 
Piia Kleimola
Puhelinnumero 
0405488016
Yhteystiedot 
Toimintavoima Oy tuottaa erilaisia teatterimenetelmiin, draamatyöhön, osallistavaan ja soveltavaan taidetyöhön perustuvia palveluja. Yrityksen nimi kertoo toiminnan luonteen; toiminnallisuus ja voimaantuminen. Toimintavoiman taustalla on Kymenlaaksolainen teatteritoimija Piia Kleimola, joka on viime ajat toiminut Kymenlaakson hyvinvointia kulttuurista -verkoston yhteyshenkilönä tehden samalla maakunnallista hanketyötä.

Sijainti

Toimintavoima Oy, työtila Taideruukilla

Kyminväylä 2
45720 Kuusankoski

Kirjoittaja

Piia Kleimola

Puhelinnumero 
+358405488016
Yhteystiedot 
Kymenlaakson hyvinvointia kulttuurista -verkosto (www.kyhy.fi) Kymenlaakson kulttuurisote -hanke Toimintavoima Oy * teatteri- ja draamatoimintaa * Piia Kleimola, puh. 040 5488016 Kuusankoski piia.kleimola@toimintavoima.fi