Powered by Jakoon.fi

Kulttuuri hyvinvoinnin tukena

Luovan alan tekijä - tämän palvelun avulla saat omat palvelusi, osaamisesi ja tapahtumasi esiin ikäihmisille hyvinvointipalveluita hankkiville ostajille. Kirjaudu heti sisään ja kerro tarjonnastasi tai rekisteröidy uudeksi käyttäjäksi - se on sinulle maksutonta.

Voit vapaasti syöttää tarjonnastasi vain ne tiedot mitkä sinulle ovat tärkeitä. Jos jokin sisällön syöttökohta tuntuu sinusta turhalta, voit vain jättää sen tyhjäksi. Jollekin toiselle se on se tärkein kohta. Muista kuitenkin luokitella sisältösi huolella, vain näin varmistat että tarjoomasi leviää niin hyvinvointipalvelualalle kuin laajemminkin Jakoon.fi -verkostoon. Hyvinvointialan kannalta tärkeimmät luokittelut löydät luokittelusivun kohdasta "Palvelukohtaiset / Kulttuuri hyvinvoinnin tukena". Jos haluat yhdellä työllä tarjoomallesi parhaan mahdollisen jakelun luokittele se myös muihin kohtiin ja erityisesti kulttuuria koskeviin.

Muista, että olet myymässä omaa tarjontaasi, kerro ytimekkäästi palvelusi tai tuotteesi eduista, älä omasta taustasi. Jos tarjoat useita eri tuotteita tai palveluita, luo useita tarjoomia. Lue ja seuraa sivuston antamia ohjeita!

Toimi näin: 1. Kirjaudu sisään, 2. Syötä tietoa tarjonnastasi, 3. Luokittele tarjontasi ja 4. Julkaise. Voit aina palata muokkaamaan jo julkaisemiasi tarjoomia.

* * *

Työtä nuorille ja hyvinvointia ikääntyneille

Tämä web-sovellus on kehitetty Työtä nuorille ja hyvinvointia ikääntyneille kulttuurista- hankkeessa. Hankkeen tavoitteena on luovan alan työllistymismahdollisuuksien lisääminen ikäihmisten palveluissa.

Sovelluksen avulla kulttuuripalveluiden tuottajana voit tarjota palvelujasi ikäihmisille ja ikäihmisten palveluihin. Täältä ikäihmisten palvelujen toimijat löytävät helposti kulttuuripalvelujen tuottajia.

Hanketta hallinnoi Kaakkois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus Socom Oy ja sitä toteutetaan yhdessä Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan ammattikorkeakoulujen kanssa.
Rahoituksen hanke on saanut Euroopan Sosiaalirahastolta vv 2015-2016.