Viihtyisää tunnelmaa Taipalsaaressa Rantatuvassa ja mökkimajoituksessa.

Viihtyisää tunnelmaa Taipalsaaressa Rantatuvassa ja mökkimajoituksessa.

Sivut

Perhejuhlat, kokoukset ja lomailu järviluonnosta nauttien

Sisältöteksti

22.08.2019 09:08

Viihtyisät ja tunnelmalliset tilaisuudet Rantatuvassa sekä mökkimajoitusta Saimaan rannalla ympäri vuoden tarjoaa Askon ja Maijan Maatilamajoitus Taipalsaarella. Luonnonläheisissä puitteissa voi nauttia niin perhejuhlista, kokouksista kuin rennosta rannalla olosta lomaillen hyvin varustetuissa mökeissä.

Kuvitus

CC BY-SA

CC BY-SA

CC BY-SA

CC BY-SA

CC BY-SA

CC BY-SA

Rantatupa valmiina perhejuhliin ja kokouksiin

Saimaan rannalla sijaitseva Rantatupa on tehty mahdollisimman monipuoliseen käyttöön. Viihtyisät tilat ja tunnelmalliset puitteet sopivat erinomaisesti erilaisiin perhejuhliin ja työpaikkojen kokouksille, koulutus- ja virkistystilaisuuksille. Ruokailuissa käytetään paljon oman tilan tuotteita ja lisänä paikallisten tuottajien tarjontaa.

Rantatuvan yläkerrassa on viisi makuuhuonetta ja majoitustilat 14 henkilölle.

Mökit ja palvelut rentoon rantaoleiluun

Askon ja Maijan Maatilamajoitus tarjoaa vuokrattavia mökkejä, jotka soveltuvat hyvin perhemajoitukseen tai myös yksittäisten matkailijoiden käyttöön. Mökkien varustelutaso on hyvä ja tilavat terassit. Rannassa on käytettävissä soutuvene ja grillikatos. Uimaranta soveltuu hyvin lapsille.

Sijainti Saimaan rannalla antaa mahdollisuudet nauttia suuren järven kauniista maisemista. Kesällä voi halutessaan lähteä kalaan ongelle tai uistelemaan Saimaalle. Talvella hiihto, tai vaikkapa talviverkoilla käynti onnistuu.